Nieuwe data bekend mountainbike clinics

In samenwerking met Opdíefiets hebben we weer diverse mountainbikeclinics ingepland. Zie hieronder de verschillende mogelijkheden.

 


 

Eendaagse MTB clinic - Bergschenhoek
10 december 09:00 - 13:00 (35,- inclusief lunch)

Deze eendaagse mountainbike clinic is voor de gevorderde mountainbikers. In 4 uur tijd leer je onder begeleiding van een ervaren instructeur de basisvaardigheden uit te breiden en technieken van het mountainbiken te verfijnen. De minimale eis is dat je al enige mountainbike ervaring moet hebben in het bos. Iedereen is welkom om zich hiervoor aan te melden. Tijdens de clinic zullen verschillende mountainbike instructies in de praktijk worden toegepast en zullen we gezamenlijk de bossen in gaan om verschillende parcoursen af te leggen.


Deze eendaagse mountainbike clinic bestaan uit: 4 uur durende les op basis van techniek, het verbeteren van de conditie en zelfs inclusief lunch. Zo halen we de basis techniek van het mountainbike op en door middel van techniek passen we het toe in het parcours.

Schrijf je in via deze link: http://opdiefiets.nu/inschrijven/

 


 

MTB clinic op 4 achtereenvolgende zaterdagen - Made
10 maart 09:00 - 11:00 (50,-)

De MTB clinic is een kennismakingsprogramma voor beginnende mountainbikers. In vier weken tijd leer je onder begeleiding van een ervaren instructeur de basisvaardigheden en technieken van het mountainbiken. Je hoeft geen ervaren mountainbiker te zijn, iedereen is welkom en iedereen kan het leren. De doelstelling van de training is conditie opbouwen en de techniek van het mountainbiken eigen maken. De training gaat plaats vinden in de bosrijke fiets gebieden omgeving Made.

De mountainbike cursus start op zaterdag 10 maart van 09.00 tot 11.00 en duurt in totaal 4 lessen (10, 17,24 maart en 7 april). De kosten voor deze succesvolle 8 uurtjes bedragen maar 50 euro. Let op: De cursus gaat van start bij aanmelding vanaf 5 personen en zit vol bij 12 deelnemers. 

Schrijf je in via deze link: http://opdiefiets.nu/inschrijven/

 


 

MTB clinic PRO op 4 achtereenvolgende zaterdagen - Made
10 maart 13:00 - 15:00 (50,-)

MTB PRO clinic is een mountainbike programma voor de gevorderde mountainbikers. In vier weken tijd leer je onder begeleiding van een ervaren instructeur de basisvaardigheden uit te breiden en technieken van het mountainbiken te verfijnen. De minimale eis is dat je al enige mountainbike ervaring moet hebben in het bos. Iedereen is welkom om zich hiervoor aan te melden. Het is juist de bedoeling dat je door de trainingen conditie opbouwt en je de techniek van het mountainbiken eigen maakt. Tijdens de lessen zullen we gezamenlijk de bossen in gaan om verschillende parcoursen af te leggen. Hier ga je de technieken toepassen die je geleerd hebt, zodat je vlekkeloos door het natuur fietst.

De mountainbike cursus start op zaterdag 10 maart van 13.00 tot 15.00 en duurt in totaal 4 lessen (10, 17,24 maart en 7 april). De kosten voor deze succesvolle 8 uurtjes bedragen maar 50 euro. Let op: De cursus gaat van start bij aanmelding vanaf 5 personen en zit vol bij 12 deelnemers.

Schrijf je in via deze link: http://opdiefiets.nu/inschrijven/

 Like of deel dit met je vrienden!