Race en MTB specialisten

Jouw fiets is onze nummer één prioriteit, dus je bent altijd welkom in de werkplaats van Rullens Tweewielers. Wij staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je fiets te servicen.

 


 

 

Service en onderhoud

Regulier onderhoud is de sleutel tot het vermijden van problemen als je fietst, op weg van en naar het werk of tijdens een ontspannen rit. Het voorkomt ook onverwachte en onnodige servicekosten. Regelmatig onderhoud door onze getrainde professionals vergroot de levensduur van je fiets en zorgt voor extra fietsplezier.

Wij doen meer dan alleen fietsen repareren, wij geven er écht om. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je snel weer kunt fietsen, Onze gecertificeerde en getrainde fietsenmakers maken gebruik van de laatste technologie en originele onderdelen, zowel voor het oplossen van problemen als voor regulier onderhoud.

 

Diagnose en reparatie

Hoor je een vreemd geluid of heb je het gevoel dat er iets mis is met je derailleur of ketting? Of misschien moeten je remmen worden gerepareerd? Onze monteurs maken eerst een diagnose van het probleem. Ze kunnen een kosten indicatie geven. Worden de kosten toch onverwacht hoger? Dan nemen ze eerst contact met je op om dit te bespreken voordat ze het repareren of vernieuwen. 

 

Upgrade en vervanging

We weten hoe belangrijk het is om je goed te voelen op je fiets. Soms kan een kleine verandering een groot verschil maken en de prestaties van je fiets aanzienlijk verbeteren. Onze specialisten kunnen je fiets aanpassen of onderdelen upgraden om te kunnen voldoen aan jouw unieke behoeften. Klaar om je fiets naar een hoger niveau te tillen?

 

Wij zorgen ervoor dat je racefiets, mountainbike of tourfiets in perfecte conditie is!