Extra garantie E-bike

Als trotse E-bike bezitter wilt u natuurlijk zo lang mogelijk zorgeloos plezier hebben van uw bezit. Vandaar dat u de fiets goed laat onderhouden en netjes de voorschriften van de fabrikant opvolgt met betrekking tot het electrische ION-systeem.

Desondanks blijft het een gebruiksvoorwerp dat net zoals de auto aan slijtage onderhevig is. U heeft natuurlijk fabrieksgarantie op delen die niet aan slijtage onderhevig zijn.

Omdat de electrische onderdelen van E-bikes prijzig zijn biedt de fabrikant de mogelijkheid om een extra garantie af te sluiten. Dit biedt als voordeel dat de electronica op de fiets geen 2 jaar maar 5 jaar gegarandeerd op niveau blijft. Buiten dat, zijn onderdelen als kettingkast, spatborden, stuur en bagagedrager ook langer gegarandeerd!

Vergist u zich niet: rijdt u heel veel en heeft u letterlijk het batterijpakket versleten na 4,5 jaar? Dan feliciteren wij u met het resultaat en de behaalde gezondheidswinst en zullen tevens het batterijpakket vervangen voor een nieuw exemplaar. Mits u natuurlijk de extra Garantie heeft afgesloten en altijd netjes de batterij na het fietsen aan de lader heeft gehouden zoals voorgeschreven.

Kortom, u bent letterlijk gegarandeerd van 5 jaar fietsplezier. Zonder kilometerbeperking of aantal laadbeurten, ook als kost het ons een nieuwe motor, display of batterijpakket.

U kunt deze extra garantie aanvragen zolang de fiets nog geen 2 jaar oud is. De nieuwe einddatum wordt dan 5 jaar na de eerste tenaamstelling. De garantie is trouwens ook overdraagbaar omdat deze fietsgebonden is. De kosten zijn gering: € 149.- voor Batavus en Sparta, € 169.- voor Koga-Miyata.

Mocht u nog vragen hebben na het lezen van deze brief dan willen wij die graag beantwoorden. Voor het daadwerkelijke afsluiten van de garantie moet u met de fiets langs de werkplaats om dit in de software te vermelden.

Zeker de moeite waard om te overwegen! Uw kostbare bezit nu nog langer gegarandeerd!

Tot ziens in de winkel!Like of deel dit met je vrienden!