Lichtgewicht fietsen voor kinderen van Frog Bike

Frog bikes de lichtgewicht kinderfiets uit Engeland. Frogbikes zijn speciaal ontworpen voor kinderen. Het is een mooie sportieve kinderfiets; zeer goede kwaliteit, licht van gewicht en in mooie kleuren! Wat frog ook speciaal maakt is de maatvoering die gebaseerd is op de binnenbeenlengte van een kind. De binnenbeenlengte correspondeert met de maat van de fiets.

De aluminium frames maken de Frogbikes zowel licht van gewicht als robuust. Alle Frogbikes bestaan uit kwalitatief hoogwaardige merkprodukten: de remmen zijn van Tektro en de versnellingen van Shimano. De frames en de onderdelen zijn speciaal ontworpen voor kinderen. Dit maakt de fietsen veilig en makkelijk te hanteren. Kinderen maken makkelijker meer kilometers op een lichte fiets. Het lichte gewicht maakt dat ze ook makkelijk verplaatsbaar zijn, dus makkelijk om te vervoeren per trein of auto.

Er is een Frogbike voor alle kinderen. Van hun eerste loopfiets tot een 26 inch kinderfiets. De fietsen zijn beschikbaar in verschillende kleuren: rood, oranje, paars, zwart en spotty

 Like of deel dit met je vrienden!