Leer in 3 lessen de techniek van het mountainbiken

In samenwerking met Opdíefiets starten we vanaf zaterdag 7 maart weer met de meerdaagse mountainbike clinics voor beginners en gevorderden in de omgeving van Made, Oosterhout en Dorst. Op 3 zaterdagochtenden ga je op pad met een professionele instructeur voor techniek oefeningen op het veld en in het bos. Doe je mee?

 


 

Meerdaagse MTB clinic (beginners) – Made

Start 7 maart 2020, 09:00 - 11:00 | €50

Staat je mountainbike stof te happen en wil je nu eens echt leren mountainbiken, of altijd al eens willen proberen of mountainbiken iets voor jou is? Dan is dit de perfecte kans om op de juiste manier van start te gaan.

De meerdaagse mountainbike clinic is een kennismakingsprogramma voor beginnende mountainbikers. In drie weken tijd leer je onder begeleiding van een ervaren instructeur de basisvaardigheden en technieken van het mountainbiken. Je hoeft geen ervaren mountainbiker te zijn, iedereen is welkom en iedereen kan het leren. Deze drie zaterdagen bestaan uit educatieve lessen op basis van techniek, het verbeteren van de conditie en zelfs onderhoud van de fiets komt aan bod. 

Meer informatie en inschrijven

 


 

Meerdaagse MTB Pro clinic – Made

Start 7 maart 2020, 13:00 - 15:00 | €50

De meerdaagse MTB Pro clinic is een mountainbike programma voor de gevorderde mountainbikers. In drie weken tijd leer je onder begeleiding van de ervaren instructeur Mark van Boekel de basisvaardigheden uit te breiden en technieken van het mountainbiken te verfijnen.

De minimale eis is dat je al enige mountainbike ervaring moet hebben in het bos. Het is juist de bedoeling dat je door de trainingen conditie opbouwt en je de techniek van het mountainbiken eigen maakt. Tijdens de lessen zullen we gezamenlijk op de mountainbikeroute van Vrachelen (Oosterhout), Cadettenkamp en Dorst gaan mountainbiken om verschillende parcoursen af te leggen. Hier ga je de technieken toepassen die je geleerd hebt, zodat je vlekkeloos door het natuur fietst.

Meer informatie en inschrijven

 Like of deel dit met je vrienden!