Op 15 september starten de fietsclinics weer

In samenwerking met Opdíefiets hebben we weer diverse wielren en mountainbikeclinics ingepland. Zie hieronder de verschillende mogelijkheden.

Schrijf je in via deze link: http://opdiefiets.nu/inschrijven/

 


 
Wielrenclinic op 3 achtereenvolgende zaterdagen – Made
start 15 september 09:30 - 11:30  (€50,-)

Wielrennen kan knap lastig zijn in groepsverband en/of op het technische aspect. Om de fietservaring te verfijnen en de verschillende aandachtspunten te bespreken en te behandelen gaan we belangrijkste uitdagingen tegemoet tijdens deze clinic. Tijdens de meerdaagse wielrenclinic leer je, onder begeleiding van de ervaren instructeur Mark van Boekel, de (basis)vaardigheden en technieken van het wielrennen. Het de bedoeling om je zelfvertrouwen op de fiets te vergroten en je plezier te verbreden. Dit is natuurlijk ook de reden waarom je racefiets zit toch?

De wielrenclinic start op zaterdag 15 september van 09.30 tot ongeveer 11.30 uur en duurt in totaal 3 weken. De kosten voor deze succesvolle uurtjes bedragen eenmalig 50 euro. Let op: De cursus gaat van start bij aanmelding vanaf 5 personen en zit vol bij 12 deelnemers.

Schrijf je in via deze link: http://opdiefiets.nu/inschrijven/

 


 

Mountainbikeclinic op 3 achtereenvolgende zaterdagen – Made
start 6 oktober 09:00 - 11:00 (€50,-)

De MTB clinic is een kennismakingsprogramma voor beginnende mountainbikers. In drie weken tijd leer je onder begeleiding van een ervaren instructeur de basisvaardigheden en technieken van het mountainbiken. Je hoeft geen ervaren mountainbiker te zijn, iedereen is welkom en iedereen kan het leren. De doelstelling van de training is conditie opbouwen en de techniek van het mountainbiken eigen maken. De training gaat plaats vinden in de bosrijke fiets gebieden omgeving Made.

Deze drie zaterdagen bestaan uit educatieve lessen op basis van techniek, het verbeteren van de conditie en zelfs onderhoud van de fiets komt aan bod. Zo beginnen we met de basis techniek leren op het veld en daarna passen we het toe in het bos. We eindigen de cursus met een pracht parcours in Dorst. De droom van iedere mountainbiker!?

De mountainbike cursus start op zaterdag 6 oktober van 09.00 tot 11.00 en duurt in totaal 3 lessen. De kosten voor deze succesvolle clinic bedragen maar 50 euro. Let op: De cursus gaat van start bij aanmelding vanaf 5 personen en zit vol bij 12 deelnemers. Schrijf je hier in!

Schrijf je in via deze link: http://opdiefiets.nu/inschrijven/

 

 


 

 

Mountainbikeclinic PRO op 3 achtereenvolgende zaterdagen – Made
start 6 oktober 13:00 - 15:00 (€50,-)

MTB PRO clinic is een mountainbike programma voor de gevorderde mountainbikers. In drie weken tijd leer je onder begeleiding van de ervaren instructeur Mark van Boekel de basisvaardigheden uit te breiden en technieken van het mountainbiken te verfijnen. De minimale eis is dat je al enige mountainbike ervaring moet hebben in het bos. Iedereen is welkom om zich hiervoor aan te melden. Het is juist de bedoeling dat je door de trainingen conditie opbouwt en je de techniek van het mountainbiken eigen maakt. Tijdens de lessen zullen we gezamenlijk de bossen in gaan om verschillende parcoursen af te leggen. Hier ga je de technieken toepassen die je geleerd hebt, zodat je vlekkeloos door het natuur fietst.

De mountainbike cursus start op zaterdag 6 oktober van 13.00 tot 15.00 uur en duurt in totaal 3 lessen. De kosten voor deze succesvolle clinic bedragen maar 50 euro. Let op: De cursus gaat van start bij aanmelding vanaf 5 personen en zit vol bij 12 deelnemers.

Schrijf je in via deze link: http://opdiefiets.nu/inschrijven/Like of deel dit met je vrienden!