Nieuw in ons assortiment: Bovelo

Ons assortiment is uitgebreid met de producten van Bovelo; alles om uw fiets in topconditie te houden en te laten blinken zoals het hoort! Onze monteur Jannes heeft de producten al goed kunnen testen op zijn BMC Agonist en is er zeer te spreken over, en als onze monteur het zegt...!

 

De volgende producten hebben we op voorraad staan:

 

 


 

 

Bovelo Stop & Go Kit


De Bovelo Stop&Go KIT is een volledig pakket aan onderhouds- en schoonmaakartikelen voor de racefiets, mountainbike of ander type (sportieve) fiets.

Dit pakket bevat:

    •    Bovelo Clean Green 1 L Schoonmaakmiddel
    •    Bovelo Chain Clean 500 ML kettingreiniger
    •    Bovelo Multi Lube 400 ML multifunctioneel smeermiddel
    •    Silicon Shine spray 400 ML beschermings spray
    •    Bovelo Chain Lube 110 ML kettingolie
    •    Grote zachte borstel
    •    Spons

€ 39,99

 


 

Bovelo Chain wax lube


Bovelo Chain Wax Lube is een droogsmerende olie, te gebruiken op alle smeerpunten van de fiets: derailleurs, scharnierende delen van de remmen, kabels en als toplaag voor de ketting. Droge olie wil zeggen, smeermiddel dat niet plakt na het aanbrengen en dus minder vuil aantrekt dan de nattere/ vettere smeermiddelen. De droge olie is ideaal in droge/stoffige weersomstandigheden.

110 ml - € 9,95

 


 

Bovelo X-Treme chain saver wax

 

Bovelo X-Treme Chain Saver Wax is een kettingolie op basis van 75% olie en 25% wax. Deze Chain Saver Wax vloeit als een olie tussen de schakels van je ketting waarna de wax zijn werk kan doen. Het middel zorgt er voor dat de ketting in de meest droge en natte omstandigheden goed gesmeerd blijft zonder dat de ketting vuil aantrekt. Hierdoor rijd je altijd met een schone en goed gesmeerde ketting.

110 ml - € 9,95

 


 

Bovelo chain clean (ketting reiniger spray)

 


Bovelo Ketting Reiniger Spray in een zeer krachtige spuitbus die olie, vet en vuil verwijdert van kettingen en omliggende delen. Wordt ook veel als ontvetter gebruikt. Bovelo Chain Cleaner Spray is Ozon-safe.

500 ml - € 8,95

 


 

Bovelo clean greenBovelo Clean Green is een sterk geconcentreerd, biologisch afbreekbaar, industrieel schoonmaakmiddel met een zeer grote reinigingskracht en een aangename geur. Uitstekend geschikt om zware plantaardige, vettige en dierlijke vervuilingen alsmede lichte oxidatie en inktvlekken te verwijderen. Tast metaal, kunststof en rubber niet aan. pH waarde = 10

Het reinigen van Mountain Bike's, Sportfietsen en alle voorkomende onderdelen. Goedgekeurd voor gebruik in hoge drukreinigers, schuimlansen en alle andere type schoonmaakmachines. Bij voorkeur verdunnen 1:2 max. 1:100. Voor het beste resultaat 3 tot 5 minuten laten inwerken. Aanbrengen met borstel, spons of hoge drukreiniger (schuimlans) en laten inwerken. Vervolgens met voldoende schoon water afspoelen. Het gebruik van warm water verhoogd het reinigend vermogen. Clean Green is biologisch afbreekbaar.

Knijpfles 1L - € 10,95

Navul verpakking 2,5L - € 22,95Like of deel dit met je vrienden!