Nieuwe modellen Frog lichtgewicht kinderfietsen

Hoe gaaf is deze mountainbike? Frog, lichtgewicht kinderfietsen, heeft zijn assortiment uitgebreid met mountainbikes en single speed fietsen. Deze types hebben we nu in onze showroom staan.


Frog bikes de lichtgewicht kinderfiets uit Engeland. Frogbikes zijn speciaal ontworpen voor kinderen. Het is een mooie sportieve kinderfiets; zeer goede kwaliteit, licht van gewicht en in mooie kleuren! Wat frog ook speciaal maakt is de maatvoering die gebaseerd is op de binnenbeenlengte van een kind. De binnenbeenlengte correspondeert met de maat van de fiets.

De aluminium frames maken de Frogbikes zowel licht van gewicht als robuust. Alle Frogbikes bestaan uit kwalitatief hoogwaardige merkprodukten: de remmen zijn van Tektro en de versnellingen van Shimano. De frames en de onderdelen zijn speciaal ontworpen voor kinderen. Dit maakt de fietsen veilig en makkelijk te hanteren. Kinderen maken makkelijker meer kilometers op een lichte fiets. Het lichte gewicht maakt dat ze ook makkelijk verplaatsbaar zijn, dus makkelijk om te vervoeren per trein of auto.


 Like of deel dit met je vrienden!