Speciale LOOK Keo Blade Carbon Tour de France editie

LOOK deelt met de Tour de France een gemeenschappelijke geschiedenis, vol passie, prestaties, enthousiasme en succes. Ontworpen om te winnen, verbetert de nieuwe Keo Blade Carbon de ervaring die gepaard gaat met het gebruik van de bladtechnologie in een klikpedaal. Deze nieuwe versie is het resultaat van jarenlange ervaring in het hart van onze productiefaciliteit en van voortdurende verbeteringen dankzij de dagelijkse inbreng van de grootste kampioenen.
 
Lichtgewicht, aerodynamisch, krachtig, de nieuwe Keo Blade Carbon heeft alle troeven om je prestaties te verbeteren en te optimaliseren tot de overwinning voor jou is. Het is om deze redenen dat Keo Blade Carbon de unanieme keuze is van vele kampioenen die het tot een wapen van keuze hebben gemaakt in de verovering van hun grootste prestaties. De Keo Blade Carbon heeft de beste gewicht/vermogen verhouding in zijn klasse.

De Keo Blade Carbon zijn er in 3 verschillende limited editions: Red Polka Dot Jersey, Yellow Jersey en de Green Jersey, weegt maar 110 gram per pedaal en jij fietst ermee weg voor 159,99!

 Like of deel dit met je vrienden!