NIEUW in ons assortiment van LIV Allure!

De Giant LIV Allure is een sportief lichtgewicht fiets van Giant die zowel te gebruiken is voor in de stad, recreatieve ritjes of woon- werkverkeer. De Allure is een fiets speciaal ontwikkelt voor vrouwen. Met een prachtige uitstraling, aangepaste geometrie en een lichtgewicht frame is dit echt een ideale fiets! De dubbele stang zorgt voor extra stevigheid en stijl.


2 modellen van Allure:

- Allure CS 1

Het model zonder derailleur is de LIV Allure CS 1. Deze uitvoering van Giant heeft een naafversnelling van Shimano met 8 versnellingen. De Hydraulische schijfremmen zorgen voor een comfortabel en veilig remgevoel. Met de Allure CS1 gaat u net wat sneller dan normaal.

- Allure RS 1

De LIV Allure RS 1 is uitgevoerd met derailleurs, veringen en Shimano Deore 30 versnellingen. Deze damesfiets is zeer comfortabel op lange afstanden en haalt net wat meer uit uw fietservaring! Giant heeft een frame ontworpen voor de LIV Allure waar extreem licht mee kunt fietsen, zonder dat dit ten koste gaat van uw rijcomfort.


Nieuwsgieriger geworden na het lezen van deze informatie? Kom zeker een keer langs om deze stijlvolle fietsen in het echt te bekijken!Like of deel dit met je vrienden!