NIEUW bij Rullens het merk Ebike Das Original

Nieuw in ons assortiment het Duitse merk Ebike Das Original.


Ebike, gevestigd nabij Osnabrück, produceert, ontwikkelt en ontwerpt uitsluitend kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen met het betrouwbare Bosch systeem. Het unieke van deze fietsen is, dat ze stuk voor stuk met de hand worden gemaakt. Dus geen assemblagelijnen, maar juist individuele verzamelstations, waar een technicus "zijn" EBIKE assembleert en na voltooiing test. Precies zoals het hoort in een speciaalzaak. Dat dit kunstige staaltje vakmanschap enorm wordt gewaardeerd, blijkt wel uit de vele lovende kritieken over het merk in vakbladen en social media zowel in binnen- als in buitenland.

Grondleggers van Ebike Das Original, Wolfgang Momberger en Helge von Fugler, geven hun e-bikes een afwijkend design mee. Zij zien het fabriceren van een fiets als maatwerk en dat zie je terug in het productieproces: er wordt alleen gewerkt met leveranciers van A-merk onderdelen en elke fiets wordt volledig door één en dezelfde persoon gemaakt, van frame tot eindproduct.

Ebike Das Original bouwt de fiets met premium onderdelen. Framebelasting tot 140kg is geen probleem. Ze zijn zo overtuigd van hun e-bikes dat ze 30 jaar framegarantie geven.

  

De COMFORT 004 Dutch heeft acht soepel schakelende versnellingen en is speciaal afgestemd op de Nederlandse fietser. Met gesloten kettingkast, ABUS ART keurmerkslot, snelbinders en een verende zadelpen. Deze e-bike wordt aangedreven door de stille en krachtige Bosch Active Plus motor met groot Intuvia display en 500 Wh Powertube accu. Brede banden en een stabiel frame verhogen uw veiligheid.

 

 

Comfort 004 Dutch   Eigenschappen
Model jaar 2019
Kleur Rodeo Drive - wit / antraciet
  Bourbon Street - bordeaux rood / zwart glans
  Kings Road - aubergine / donker blauw grijs glans
  Ocean Drive - donker blauw / antraciet glans
Frame maat 44, 48, 52, 56
Frame Dames monotube
Vork SR Suntour Nex E25
Motor Bosch middenmotor Active Plus Line 50Nm
Remmen Shimano BL MT 200 schijfremmen
Accu Bosch Powertube Powerpak 500Wh
Versnellingen 8
Prijs €3399,-

 Like of deel dit met je vrienden!