Nieuw A-merk e-bikes van Victoria

Nieuw in ons assortiment: Victoria E-bikes! Victoria heeft een uitgebreid assortiment elektrische fietsen. Of je nu een fiets zoekt voor het maken van langere tochten of voor de dagelijkse ritjes in de stad – bij ons vind je de elektrische fiets die je nodig hebt.

Het merk onderscheidt zicht dankzij één belangrijke eigenschap: Victoria e-bikes bieden een bovengemiddeld hoog comfort en tonen zich eerder bescheiden voor wat betreft hun sportieve kant. De solide afwerking van het frame en de vork van de e-bikes draagt daar niet alleen zijn steentje aan bij, maar staat ook garant voor een soepel en veilig rijgedrag. Op het gebied van e-bike accu’s en e-bike motoren gebruikt Victoria hoofdzakelijk eersteklas aandrijvingen van het merk Bosch. Hierdoor ben je verzekerd van een betrouwbare kwaliteit en een grote e-bike actieradius.


Meervoudig testwinnaar
Victoria fietsen onderscheiden zich al jaren in verschillende testen en tijdschriften. Soms als testwinnaar, soms met de titel beste prijs/kwaliteits verhouding.

Hoogwaardige componenten
De producten onderscheiden zich door de hoge kwaliteit, ze gebruiken uitsluitend hoogwaardige componenten bij de productie van de fietsen. Daardoor bieden ze een lange levensduur en betrouwbaarheid.

Traditioneel merk
Victoria is een traditioneel merk. Hun jarenlange ervaring en het continue doorontwikkelen heeft ze een enorme kennis gegeven waarmee ze u kunnen adviseren.


 

Victoria fietsen en E-bikes 2019

 

 Like of deel dit met je vrienden!