Breng je fiets voor een deluxe winterbeurt

Kom nu langs voor een professionele deluxe winterbeurt voor je fiets met korting! 
Het raceseizoen loopt op zijn einde, wat voor velen betekent dat de racefiets een paar maanden rust krijgt. Om in het voorjaar weer onbezorgd te kunnen rijden is het belangrijk om de fiets zijn welverdiende onderhoud te geven. Om deze reden bieden wij de Winterbeurt aan in de periode dat u de fiets niet gebruikt, en het in onze werkplaats wat rustiger is. Voor uw mountainbike geldt dit aanbod natuurlijk ook!

Wat houdt de Winterbeurt in?
Uw fiets wordt voor 100% gedemonteerd, onderdeel voor onderdeel brandschoon gemaakt en voorzien van nieuw vet. Het frame wordt gereinigd en in de was gezet. Vervolgens wordt de totale fiets weer helemaal perfect afgesteld voor vele comfortabele, veilige kilometers. Voor het vervangen van nieuwe onderdelen worden geen extra montage kosten berekend.

 

 

Race/MTB*: Uw fiets wordt voor 100% gedemonteerd, onderdeel voor onderdeel brandschoon gemaakt en voorzien van nieuw vet. Het frame wordt gereinigd en in de was gezet. I.p.v. 250,- nu slechts 180,-. Voor het vervangen van nieuwe onderdelen worden geen extra montage kosten berekend.


Wij bieden deze Winterbeurt aan van oktober t/m februari tegen een gereduceerd tarief. Normaal kost dit € 250.- echter op afspraak binnen deze periode bedragen de kosten slechts € 180.-. voor meer informatie klik hier.

Maak tijdig een afspraak in onze modere werkplaats om er zeker van te zijn dat u straks weer met een perfect "tuned and serviced bike" aan de start staat!