Fiets van de zaak met Bovag Leasefiets

Geen verrassingen achteraf met BOVAG Leasefiets

Sinds 1 januari 2020 is het een stuk eenvoudiger om een fiets van de zaak te regelen. Vanaf nu lease je op dezelfde manier als een auto: met een vaste bijtelling. Die bijtelling is voor fietsen vastgesteld op 7%. Dat betekent dat je al voor een paar euro per maand een (elektrische) fiets rijdt! Met BOVAG Leasefiets heb je maximale zekerheid tegen een vast bedrag. En geen verrassingen achteraf. Ook bij Rullens Tweewielers kun je terecht voor een BOVAG Leasefiets.

Je kunt je (elektrische) fiets zakelijk leasen of als private lease. Het grote voordeel is dat je voor een vast bedrag per maand al een elektrische fiets met een hoge aanschafwaarde kunt rijden. Ga je voor een BOVAG Leasefiets dan maak je ook nog eens gebruik van de betrouwbaarheid en kennis van het BOVAG Fietsbedrijf.

 

Hoe kom ik aan een BOVAG Leasefiets?

Rullens Tweewielers is een van de vele BOVAG Fietsbedrijven waar je terecht kunt voor een BOVAG Leasefiets. We kunnen je meer vertellen over de verschillende modellen en aan welk maandbedrag (inclusief onderhoud, reparatie, verzekering en pechhulp) je dan moet denken.

Kijk voor de complete info over BOVAG Leasefiets, of de berekeningsmodule op www.bovagleasefiets.nl. BOVAG Leasefiets wordt aangeboden door Friesland Lease in samenwerking met BOVAG.

 

BOVAG Lease fiets: Bereken je prijs

 Like of deel dit met je vrienden!