Wij helpen u graag, ook tijdens de lockdown

Tijdens de persconferentie hoorden wij de zin ‘een rondje fietsen is nu juist goed’. Dat vinden wij ook! Daarom zetten wij alles op alles om jullie ook tijdens de lockdown ‘gewoon’ te kunnen laten fietsen.

Onze werkplaats is gewoon open zoals altijd. U kunt uw fiets brengen en ophalen. Lukt dat niet zelf? Neem gerust contact met ons op. Wij komen uw fiets graag bij u ophalen.  

Zoals u weet is onze showroom gesloten voor de verkoop van fietsen, accessoires en onderdelen. Om het voor u als klant duidelijk te maken, zetten wij hieronder het e.e.a. voor u op een rij.

  • Wenst u een nieuw onderdeel voor uw fiets dan kunt u deze telefonisch of per mail bestellen. Wij zullen de onderdelen na betaling in onderling overleg bij u thuis bezorgen. Let op! U kunt dus niet de werkplaats inlopen en ter plekke zonder bestelling een onderdeel kopen.

  • Accessoires, tassen en kleding kunt u via de mail of telefonisch bij ons bestellen. Hiervoor geldt dat deze na betaling in onderling overleg bij u thuis bezorgd worden.

  • Heeft u interesse in een nieuwe fiets? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij eventueel met de gevraagde modellen langskomen voor een proefrit. Tevens zijn nieuwe fietsen ook via onze website te bestellen.

  • Reeds bestelde fietsen komen wij in overleg bij u thuis bezorgen.

Wij zijn tijdens de gebruikelijke openingstijden te bereiken via telefoonnummer 0162-672620, Whatsapp (06-387 229 46) of info@rullenstweewielers.nl en robin@rullenstweewielers.nl

Blijf allemaal gezond, samen komen we er doorheen!Like of deel dit met je vrienden!