GripGrab winter fietshandschoenen overzicht

Het begin van de winter kan sommige fietsers angst aanjagen - het is die tijd van het jaar waarin je last kunt hebben van gevoelloze vingers en verlies van comfort en zelfs plezier tijdens het fietsen. Dat hoeft niet het geval te zijn. Dankzij onderstaand overzicht kun je precies zien welke fietshandschoenen voor jou geschikt zijn om je comfortabel te houden.

Winterfietshandschoenen zijn er in verschillende modellen en variaties; elk ontwikkeld met een specifieke focus in gedachten: van maximale isolatie tot maximale controle tijdens het fietsen in de winter. Je denkt misschien dat één paar fietshandschoenen voor de winter geschikt is voor alle omstandigheden, maar dat is niet echt waar. Om uw comfort en plezier onder alle weersomstandigheden te maximaliseren, moet u nadenken over de beste soort winterfietshandschoen voor jou. 

 

 

Wil je hulp bij het vinden voor een geschikte winterfietshandschoen? Wij staan tijdens de lockdown nu digitaal voor je klaar!

Daarna komen we bij je langs om een (aantal) gewenste handschoenen te passen. Zo kun je coronaproof de juiste handschoenen vinden én de lokale ondernemer steunen.