Award voor de KOGA PACE B10 & E-Nova

De KOGA PACE B10 en de KOGA E-Nova EVO hebben allebei een Red Dot Product Design Award in de wacht gesleept. Vorig jaar won KOGA ook een Red Dot voor de PACE B05 Tokyo Edition. In de afgelopen 15 jaar kregen maar liefst 11 KOGA-fietsen deze internationale erkenning. De ‘Red Dot’ is een internationale award voor hoogwaardig productdesign en kwaliteit. De producten worden getest en beoordeeld door een internationale vakjury.

 

Reina Osinga, stylist KOGA: “De bekroonde KOGA-fietsen zijn ontworpen met oog voor detail in het design in combinatie met een klassieke, maar moderne uitstraling. Functioneel, sophisticated en met ingetogen kleuren. De super smooth welded aluminium frames zonder lasnaden maken deze KOGA-fietsen elegant en stijlvol!”

 


 

KOGA PACE B10:  elegant en modern design, gekenmerkt door ingetogen silhouetten

De KOGA PACE-serie is ontworpen voor de moderne en trendbewuste fietsliefhebber met een actieve levensstijl. De PACE B10 is een elegante verschijning met duidelijk gedefinieerde ontwerplijnen die zorgen voor een dynamische look. De ultieme combinatie van design en technologie, maximaal comfort en kracht. Met een perfecte integratie van accu en kabels. De PACE is voorzien van een volledig geïntegreerde en sterke Bosch Powertube met een KOGA mat/glans designcover. Door de krachtige motor ervaart je power in de pedalen en blijf je gelijktijdig volledig in controle door de 62 mm banden.

 

PACE B10 (dames)
€ 4749
Click & Collect
PACE B10 (heren)
€ 4749
Click & Collect

 


 

 

KOGA E-Nova EVO: de stijlvolle balans tussen vorm en functie

De KOGA E-Nova EVO is een state-of-the-art stads- en toerfiets met een ultiem stijf en lichtgewicht frame. Afgewerkt met een KOGA mat/glans designcover die tevens bescherming biedt bij het instappen.  Het aluminium frame zonder zichtbare lasnaden, is voorzien van een stijlvol graphic patroon. Kenmerkend is de mooie balans in het ontwerp tussen vorm en functie. De KOGA E-Nova EVO is ontworpen om de fietser tijdens de rit maximaal vertrouwen en comfort te bieden met de brede en lage instap, ‘Feathershock’ voorvork en een Intuvia display die gedetailleerd inzicht geeft in de dagelijkse prestaties op de fiets. 

 

E-NOVA EVO (dames)
€ 3399
Click & Collect
E-NOVA EVO (heren)
€ 3399
Click & Collect

 


 

Kom langs en ervaar!

Heb je vragen over een van deze fietsen, wil je graag het model van dichtbij bekijken of zelfs een testritje maken? Reserveer door te bellen, Whatsappen of te mailen en wij kijken samen met je naar een mogelijk datum, tijdstip en hoe lang de afspraak zal duren. Zo zorgen we ervoor dat er voldoende tijd is om je persoonlijk en goed te kunnen helpen. Tot ziens!