Gratis accu upgrade op de Giant Entour E+ 0

Fiets door de stad met comfort, gemak en stijl. Naar je werk, de boodschappen halen of gewoon erop uit en een mooie tocht maken. Langdurige ondersteuning en Smart Assist-technologie maken de nieuwe Entour E+ onweerstaanbaar. Nu tijdelijk met gratis accu upgrade t.w.v.150 euro! op=op. 

 


 

Belangrijkste kenmerken: 

 

  • Slimme ondersteuning: Slimme ondersteuningstechnologie biedt precies de juiste hoeveelheid kracht om jou comfortabel te laten rijden.
     
  • 300% ondersteuning: De instelbare SyncDrive Core motor kan tot maximaal 300% ondersteuning bieden. Je kunt zelf de hoeveelheid kracht instellen die past bij jouw rijstijl.
     
  • Comfort: Door het frame met lage instap kun je gemakkelijk op- en afstappen en dat biedt een comfortabel en vertrouwd rijgedrag.

 


 

Actieradius:
 

Welke actieradius kan ik verwachten met mijn e-bike?

Het bereik met een enkele acculading kan sterk variëren, afhankelijk van de omstandigheden, zoals het gecombineerde gewicht van de berijder en de lading, luchtweerstand, bandenspanning en loopvlakprofiel, veranderingen in terrein en hoogte; weg- of trailoppervlak, buitentemperatuur, onderhoud van de e-bike en de toestand van de accu.

De onderstaande tabel geeft een geschat maximaal bereik onder verschillende omstandigheden. De omstandigheden worden gecategoriseerd als zwaar, goed en ideaal. Zware omstandigheden doen zich meestal voor bij het rijden met een zware lading, sterke tegenwind of steile en lange beklimmingen.

 

 


 

Overzicht kenmerken:

 

Pluspunten Giant Entour E+ 0 Disc 2022 model voor 2.399 (op=op)
+ Krachtige en stille middenmotor
+ 5 ondersteunings standen
+ Automatische ondersteunings functie
+ Voorvork- en zadelpenvering voor extra comfort
+ Helder display/fietscomputer
+ Gratis accu upgrade van 300wh naar 400wh t.w.v. €150,- (Zolang de voorraad strekt, op=op)

 

 

 

 

Giant Entour E+ 0 Disc 2022
Dames model
Kleuren: Gunmetal Black / Gray Dawn 
DIRECT LEVERBAAR!

 

 

Giant Entour E+ 0 Disc 2022
Heren model
Kleur: Gunmetal Black
DIRECT LEVERBAAR!