Fietsclinics Opdiefiets

Altijd al willen mountainbiken of wielrennen maar geen idee waar je moet beginnen? Of ben je al langere tijd actief op je mountainbike maar wil je nog zelfverzekerder die wortelachtige bochten door? Of ben je net in het bezit van een racefiets maar heb je het niet zo op die dunne bandjes?

Wij bieden hulp! Want voor iedere type fietser bieden we fiets clinics aan. Variërend in niveau en tijdsduur.


MOUNTAINBIKE CLINICS


De doelstelling van de mountainbikeclinic is de techniek van het mountainbiken onder de knie te krijgen en conditie op te bouwen. De trainingen zijn onderverdeeld in twee niveau’s; beginners en gevordenen. Zo zorgen we ervoor dat iedereen het kan leren en/of zijn techniek kan finetunen!


WIELRENCLINICS

Dé kennismakingsprogramma voor beginnende wielrenner. In 3 weken leer je de basisvaardigheden en technieken van het wielrennen. Iedereen is welkom en iedereen kan het leren!


MOUNTAINBIKE WEEKEND

Toe aan een echte mountainbike uitdaging? Doe dan mee met het geheel verzorgd mountainbike weekend in de Belgische Ardennen! We hebben alvast de routes verkend, de pasta geproefd en de mogelijke locaties gekeurd.


PRIVÉ OF GROEPSCLINICS

Liever persoonlijk wielren tip krijgen of een (vrienden)groep die wel eens willen leren mountainbiken? Alles is mogelijk! Zo hebben we al heel wat fietsers kunnen helpen om dat extra beetje fietsplezier mee te geven op zowel op recreatieve- als wedstrijd niveau!


Meer informatie over de clinics en voor een up-to-date kalender bekijk de website Opíefiets.nu of mail naar info@opdiefiets.nu